Om os

Hvem er Køreskolen CARAT?

Køreskolen Carat

Køreskolen Carat blev grundlagt tilbage i 1992 af Marian Røbel, sammen med Kørelærer Max Røbel og Grete Grann. De har sammen drevet Køreskolen Carat i mere end 23 år.

Afdelinger

Skolen har igennem tiden haft flere afdelinger blandt andet i Helsinge (den første afdeling), dernæst i Hillerød og Helsingør til sidst kom afdelingen i Frederiksværk. Helsingør eksisterede i en årrække, men det blev besluttet kun at fortsatte med de 3 afdelinger som vi i dag kender. Helsinge – Hillerød – Frederiksværk. Pr. Januar 2019 lukker vi afdelingen i Hillerød, for at koncentrere os om vores elever i Frederiksværk og Helsinge.
Begge afdelinger har et undervisningslokale til klasseundervisning, derudover over er der indrettet med et the-køkken og selvfølgelig toiletfaciliteter.

Køreskolen Carat blev den 1. September 2014 solgt videre til Kørelærer Grete Grann og Kørelærer Chris Østrup Fisker som sammen har Køreskolen Carat.

Samarbejdspartnere

Skolen har samarbejde med flere kørelærer, som hver især er registreret med deres egen køreskole og cvr.nr. 
Det er på nuværende tidspunkt:
Inger Møller, Jan Stripp, Bibi Bushra, Niels Schønberg
Vi har ligeledes samarbejde med: Manøvrebanen i Frederiksværk og Glatbane.dk i Toksværd.
På skolen har vi egen førstehjælpsinstruktør, men også flere instruktører tilknyttet pr. 2019

Udvikling

Køreskolen vil fortsætte dens udvikling over de kommende år, til at være en fast og medspillende rolle for køreskoleelever i hele Nordsjælland. Der er tilknyttet 6 kørelærere og der undervises i alt vedr. personbil og trailer hertil, samt førstehjælp.
Vi ønsker for fremtiden at blive den bedste køreskole i Nordsjælland, som tilbyde undervisning i høj kvalitet, som for dig betyder en god og høj beståelsesmulighed for din teoriprøve og praktiske prøve.

Daglig drift

Dagligdagens drift af skolen varetages af Grete og Chris, som også fungerer som kørelærer i det daglige.
For at vi kan sikre den høje undervisningsstandard som vi forventer at levere på skolen. Så holdes der ca. hver 6. uge et møde blandt kørelærerne for at holde os up to date. Der deltages ligeledes på kurser som blandt andet afholdes af Danske Kørelærers Landsforbund.

Vi glæder os til at se dig og dine venner her på Køreskolen Carat

Chris, Kørelærer

Grete, Administrationen